Wat dacht u van ons pillen bedrog in de farmaceutische wereld. Zo meldt een artikel in Trouw op 18 mei 2013

De afgelopen decennia stierven wereldwijd honderdduizenden patiënten door nieuwe geneesmiddelen die nog niet waren onderworpen aan fase-4-onderzoeken. Alleen al door Avandia, een middel tegen suikerziekte, kregen 47.000 mensen een dodelijke hartaanval, stelde een Amerikaanse Senaatscommissie in 2010 vast. Tachtig procent van de Amerikaanse suikerpatiënten en acht procent van hun Nederlandse lotgenoten slikte Avandia toen het in dat jaar van de markt verdween”

In oktober 2021 waren er in de EU 25.969 sterfvgevallen gemeld. Per 4 december 2021 zijn er in de EU 32.652 sterfgevallen gemeld na coronavaccinatie. Dat blijkt uit cijfers van EUdraVigilance, de instantie die de bijwerkingen van geneesmiddelen bijhoudt. In Nederland zijn er zijn tot en met 26 september 532 sterfgevallen gemeld. Nog nooit was de oversterfte door vaccinatie zo hoog. 

 

In Paracetamol zitten mogelijk kankerverwekkende stoffen, zo meldt Zembla op 4-9 2020. De journalisten lieten paracetamol van de grootste grondstofproducent ter wereld, het Chinese Anqiu Lu’an Pharmaceutical, testen. Uit de analyse blijkt dat er een kankerverwekkende stof in zit. Waarom merken fabrikanten zelf deze vervuiling niet op? Klik hier voor eerste de eerste beelden van de Zembla uitzending op 10 september 2020, NPO 2.

Wat dacht u van dat er mogelijke vervuilde type diabetisch 2 medicijnen in omloop zijn? Honderdduizenden mensen kregen vervuilde pillen. Hoe kon dat?

Door drie medicijnvervuiling binnen twee jaar moesten zeker vijf miljoen pillen worden teruggeroepen. De vervuiling werden niet ontdekt door toezichthouders, die bovendien niet alle testresultaten delen met het publiek, blijkt uit onderzoek (9-9-2020) van NRC en Zembla.

En dan het Deshormoon (des dochters), het middel tegen zwangerschapsmisselijkheid. Het was een kleine pil, met grote gevolgen. Zestig jaar geleden (1947-1977) schreven artsen massaal een middel voor dat een zwangerschap zonder problemen beloofde, het DES-hormoon. Tot 1975 werd het hormoon gebruikt. Een wondermiddel, maar zo bleek veel later: nutteloos en ook heel schadelijk. Andere landen om ons heen stopte hiermee, maar Nederland ging er nog even mee door. Lees verder  👉🏻 Hier . DES-dochters hebben een grotere kans op vaginakanker en/of kanker van de baarmoedermond. Ook hebben ze meer kans op een voorstadium van baarmoederhalskanker. 

Hoe lang zal het gaan duren voordat allen (blijvende) bijwerkingen en doden van het covid vaccin naar buiten komt? Een vaccin wat je zou moeten beschermen tegen de dood en longcovid ipv je de dood en (blijvende) letsel in te jagen. 

Van de dertig miljoen Europeanen die werden gevaccineerd tegen Mexicaanse griep in 2009 en 2010, kregen er naar schatting ruim 1300 narcolepsie, een slaapstoornis waarbij mensen zonder aanwijsbare reden overdag in slaap vallen. In Nederland waren dit ongeveer 27 gevallen, lees hier.

 

Zo lees je een kleine greep uit de geneesmiddelen wereld die slachtoffers maken, wat een veel verontrustende kwestie is dan een inname van een complementaire middel en of suppletie. Wie willen ze hier nu in bescherming nemen, jouw of de farmacie en de moderne geneeskunde? Want wie gezond leeft, heeft weinig nodig en als het nodig mocht zijn en de weg van de complementaire geneeswijze kiest, levert dat weinig op voor farmacie en de zorgmarkt. Het is goedkoper dan regulier, zo blijkt ook uit onderzoek van de Tilburgse hoogleraar Gezondheidseconomie Peter Kooreman en de Leidse lector Erik Baars.

Maak een Gratis Website met JouwWeb