Er is veel te doen over het covid vaccin wat eigenlijk een serum gentherapie is, je kan het hier lezen, ook hoe het met spoed door de overheid is aangevraagd. Medisch centrum Bekkerweg legt u heel trasparant uit wat het verschil is tussen diverse vaccins, klik hierPiere Capel Emeritus hoogleraar legt in zijn video uit waar dit serum vaccin toe kan leiden in het lichaam. Goede uitleg over de werking cq eigenschap van de spike proteïne van de diverse “vaccinaties”, en diens fusie van diverse lichaamscellen die ACE2 receptoren hebben waardoor klontering ontstaat van weefsel. Dit is in vele onderzoeken al aangetoond en door niet de eerste beste univesitaire deskundigen over de gehele wereld,  klik hier om de video van nog geen 6 min te kijken.

Zit het serum eenmaal in je lichaam, kan het er niet meer uit. Maar er is licht aan de horizon een complex dat het lichaam op natuurlijke wijze kan ondersteunen.  Welke deze zijn dan kunt u beter even contact opnemen met 'De Spagyriek apotheek' zij hebben telefonisch spreekuur van ma-vr van 11-12 uur en kunnen u haar fijn uitleggen welk middel u moet innemen. Het is wel raadzaam om al te starten hiermee voor u het vaccin laat zetten. Mocht dit al gebeurd zijn geeft edit dan even bij de apotheek aan.

 

ATATATA  kunt u inzetten wanneer u klachten ondervindt van het vaccin of klachten blijft houden, het middel ondersteunt u hierbij. Bij de Zwitserse Apotheek heet dit middel ATATATA, bij De Spagyriek apotheek heet het ENT Project incl. met ATATATA 

 

Als mensen klachten blijven houden nadat men covid heeft gehad is het LONGCOVID complex een ondersteunende optie, deze is verkrijgbaar bij de Spagyriek apotheek.

Dit wordt door de Spagyriek apotheek gemaakt en kan aldaar besteld worden.

 

Echter wanneer u wilt dat u lichaam op natuurlijk wijze een vaccin begeleid, kunt u contact opnemen met De Spagyriek apotheek, of de Zwitserse apotheek zij helpen u verder. Omdat iedere vaccin, Pfizer, Moderna, Janssen etc een eigen complex heeft. 

 ATATATA direct bestellen via de Zwitserse apotheek.

Maak jouw eigen website met JouwWeb